„Italia do zjedzenia”. PRZEPISY

„Italia do zjedzenia”. PRZEPISY wydanie 22.12.2017 – 29.12.2017
POLLO al LIMONE
KURCZAK W CYTRYNACH I ROZMARYNIE
„Italia do zjedzenia”. PRZEPISY wydanie 22.12.2017 – 29.12.2017
NDUNDARI
KLUSECZKI Z RICOTTY
„Italia do zjedzenia”. PRZEPISY wydanie 22.12.2017 – 29.12.2017
PEPOSO
WOŁOWINA W CZERWONYM WINIE Z CZOSNKIEM, PIEPRZEM I ROZMARYNEM
„Italia do zjedzenia”. PRZEPISY wydanie 22.12.2017 – 29.12.2017
CANNOLI SICILIANI
SYCYLIJSKIE CANNOLI
„Italia do zjedzenia”. PRZEPISY wydanie 22.12.2017 – 29.12.2017
COSTINE di MAIALE con le OLIVE
ŻEBERKA DUSZONE W POMIDORACH Z OLIWKAMI
„Italia do zjedzenia”. PRZEPISY wydanie 22.12.2017 – 29.12.2017
FRAPPE
RZYMSKIE FAWORKI
„Italia do zjedzenia”. PRZEPISY wydanie 22.12.2017 – 29.12.2017
GNOCCHI di ZUCCA
DYNIOWE GNOCCHI Z MASŁEM SZAŁWIOWYM